Privacy Update

Hier sitzen is illegal (cc voetnoot.org)1. Amsterdam gaat in een aantal uitgaansgebieden extra camera’s inzetten om homo’s potenrammers in de gaten te kunnen houden. De plannen maken onderdeel uit van het Actieprogramma Amsterdam Gay Capital.

2. Minister Hirsch Ballin (Justitie, CDA) moest zich bij de VN Mensenrechtencommissie verantwoorden voor de vingerafdrukkendatabase De minister sloot voor de commissie in Geneve niet uit dat in de toekomst de vingerafdrukken vervangen zullen worden voor een irisscan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>