1.178 jaar wachten op een woning
Foto CC Chrissy Olson (on Flickr)

Huizen in Kibera (CC Chrissy Olson)

Voor wie denkt dat een jaar of tien jaar wachten op een woning lang is. Het kan nog veel erger. Zoals in Kibera bijvoorbeeld. Met het huidige tempo van opknappen van de sloppenwijk in Nairobi (Kenia) duurt het maar liefst 1.178 jaar voordat er voor iedereen een woning gebouwd is. Overigens worden er bij deze voortvarende opknapbeurt in iedere nieuwe tweekamerwoning twee gezinnen geplaatst, dat scheelt dan in ieder geval weer de helft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>