Schijnheilig bedreigd

schijnheiligSchijnheilig wordt met ontruiming bedreigd; zonder dat er plannen zijn voor het gebouw nog wel. Dat willen we natuurlijk niet. Teken dus deze petitie. Uitgebreide persoonlijk steunbetuigingen zijn ook welkom, die kunnen gemaild worden naar: . En oh ja, je kunt ook langskomen bij de rechtszaak.

Schijnheilig is een non-commercieel kunstenaars- en wereldverbeteraarsinitiatief dat al zesenhalf jaar door Amsterdam zwerft van (gekraakte) plek naar plek. Kunst, literatuur, leuk, politiek, activisme, film, bar en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>