Mededeling van het Ministerie van Informatie

Hier volgt een mededeling van het Ministerie van Informatie van het Koninkrijk der Nederlanden:

De onderstaande foto is ongevraagd gemaakt.  Er is geen onderhoud geweest tussen deze twee dames. Koningin Maxima Zorreguieta en first-lady van Suriname Ingrid Bouterse hebben niets tegen gezegd, ze hebben niet geposeerd en Maxima lacht niet op de foto. Eigenlijk bestaat deze foto helemaal niet.

 

Deze foto is ongevraagd gemaakt en er is geen onderhoud geweest tussen deze twee dames. Maxima en Ingrid Bouterse hebben niets tegen gezegd, ze hebben niet geposeerd en Maxima lacht niet op de foto. Eigenlijk bestaat deze foto helemaal niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>